Září 2018

13. 9. 2018, 18:42

Od září 2018 zahajujeme další rok naší pravidelné činnosti. Oddíly Severka a Mustangové pokračují jako tradičně, Severka letos rozjíždí hned 5 družin. Podrobnosti najdete na oddílových stránkách www.severka.cz a www.mustangove.net

U Kuličky pro předškoláky pak dochází k velké obměně:

  • dosavadní starší družina Kuličky postupuje včetně své vedoucí Kačky do Severky a stává se její nejmladší družinou
  • mladší družina Kuličky byla po odchodu některých členů doplněna o nováčky. Těmi jsou nyní převážně děti bývalých vedoucích Severky a členů Fan Clubu, děti se tedy již hodně znají z našich akcí pro rodiny a Kulička je jen logickým pokračováním jejich společných her, například z letošního Aftertábora.
  • novinkou je, že jako vedoucí působí letos u Kuličky dvě nejmladší instruktorky Severky Petruška Lužová a Zajda - Lucka Zajdáková, pod vedením zkušené Petry Lužové. Držíme jim palce, ale jak jsme zatím viděli jejich přípravu celoroční hry, mají dobře našlápnuto a nemusíme se o ně bát :-)
  • schůzky Kuličky jsou letos ve čtvrtek 16-17 hodin. A protože klubovna je jinak volná, zůstávají tam maminky či tatínkové po dobu schůzky a relaxují v čajovně u čaje či kávy - přece jen i oni se z našich akcí už dobře znají :-)