Rozloučení s KULIČKOU

21. 6. 2016, 0:01

Loni jsme školní rok ukončili výletem na Brněnskou přehradu a hrad Veveří. Letos jsme se vydali na jiný konec Brna.

Začínali jsme se scházet v pátek odpoledne při pohádce v klubovně. Po jejím skončení jsme se vydali do Zamilovaného hájku. Tam jsme si zahráli všemožné hry s lanem, míčem nebo šátkem. Lehce unavení jsme se vrátili zpět do klubovny, umyli si ruce a pustili se do večeří od maminek. Po čištění zubů se záhadně všem dětem ztratili jejich plyšáci. Někdo je ukradl! Museli jsme se tedy ještě po tmě vydat na stezku po svíčkách a na konci podepsat starou listinu, abychom zachránili všechny plyšáky. Všem se to podařilo a mohli jsme jít klidně spát.

V sobotu ráno jsme se vzbudili, převlékli a šli na rozcvičku. Po ní už na nás čekal čaj a snídaně – rohlíky s marmeládou nebo nutellou. Když jsme se všichni vydatně najedli, šlo se balit. Překvapivě si děti sbalily samy a vcelku rychle, takže jsme zvládli brzo vyrazit. Když jsme dorazili na cílové místo – hřiště za Olympií – děti se v mžiku rozutekly. V pauze na svačinku jsme se přemístili za slíbeným překvapením. Byla to jízda minivláčkem. Poté děti ještě chvíli skotačily na hřišti. Kolem poledne jsme se vydali po cyklostezce do Ikei na oběd. Cestou jsme vypátrali, že nám lidé, co ukradli všechny plyšáky, schovali někde kolem cyklostezky jako omluvu pytel se spoustou sladkostí. Po chutném obědě jsme se přesunuli na zastávku a poté zpět do klubovny. Tam jsme si dobalili, rozdělili sladkosti, co jsme našli po cestě a čekali na rodiče.

Nutno podotknout, že všechny děti byly během víkendu nesmírně hodné a doufám, že se zase všichni společně setkáme v září, tentokrát už v oddíle SEVERKA.

Kika

Fotky najdete zde.